Meillä tapahtuu
Talven tärkeitä päivämääriä
18.01.2013 12:53

"Koska luistellaan, ihan muuten vaan, kun maassa on lunta ja pakkasta! Koska luistellaan ihan muuten vaan, no tietenkin talvella.."

Joulu on mennyt ja talviset puuhat alkaneet Tähtelässä. Tässä olisi tärkeimpiä päivämääriä tammi-helmikuulle.

 

24.1 torstaina iltapäiväkahvit vanhemmille klo. 15 alkaen, pääsette ihastelemaan lasten tekemiä jäätaideteoksia! :)

 

Helmikuussa Oulunsalon kirjastoon järjestetään Ystävyys-teemainen näyttely. Lasten töitä löytyy kirjastosta 1.2 alkaen ja työt ovat esillä 22.2 asti. Joten käykää kurkkaamassa mitä olemme lasten kanssa askarrelleet :)

 

12.2 vietämme laskiaistiistaita ja lähdemme koko päiväkodin kanssa yhteiseen pulkkamäkeen! Voitte tuoda omia pulkkia ja liukureita mukaan, omalla nimellä varustettuna.

 

Ystävänpäivänä 14.2 vietämme kirkonkylän koulun luistelukentällä  yhteistä "Yhteen Hiileen"-ulkoilutapatumaa yhdessä kaikkien päiväkotien ja perhepäivähoitajien kanssa klo. 9.30-11.00. Jokainen voi halutesaan tuoda omat nimetyt luistimet mukaan ja tietysi kypärä päähän. Ohjelmassa on luistelua, pujottelu rata ja yhteistä jääkiekonpeluuta joten oman mailan ja lasten kiekon voi ottaa myös mukaan. Mikäli ei ole luistimia, voi laskea mäkeä, ja leikkiä hippasta jne. vapaamuotoista ulkoilua :) Pakkasrajana pidämme -10-13 astetta tuulen voimakkuuden mukaan, joten tapahtuma siirtyy viikolla eteenpäin mikäli pakkanen paukkaa!

 

vk. 6-7 Eskarit ja pikkueskarit luistelevat (Ma,ke,to), joten omat luistimet mukaan.

 

vk 8-9 ovat hiihtoviikkoja koko talolle, joten omat sukset voi ottaa mukaan! Muistakaa nimetä sekä sukset että luistimet :)

 

Terveisin Tähtelän tädit :)

 

 
Joulukuun ohjelmaa tähtelässä
04.12.2012 12:55

Joulukuu on lähteny käyntiin Tähtelässä kovien pakkasten merkeissä. Ulkoilut ovat jääneet väliin muutamana päivänä, joten olemmekin käyttäneet ajan hyödyksi askarrellen, leikkien ja laulaen. Olemmepa saaneet myös joulukalenterin molemmille puolille, joten saapas nähdä mitä mukavaa joulukalenteriluukuista meille kaikille vuorollaan löytyy! :) Tässä vielä joulukuun tärkeimpiä päivämääriä:

5.12 Itsenäisyyspäivä juhlat

6.12 Itsenäisyyspäivä (pk-kiinni)

12.12 Joulukirkko klo.9.30, lähtö päiväkodilta klo 8.45

12.12 Jouluruokailu lapsille

13.12 Jouluinen ilta klo.18.00 alkaen

Mukavaa joulun odotusta toivottaa: Mia, Jonna, Jenni, Päivi, Miia ja Jonna L :)

 

 
Lokakuussa tapahtuu
02.10.2012 11:01

Lokakuun touhuja:

1.10 Pikkukirkko

8-12.10. Kirjaviikko

9.10. Oman kirjan päivä

22.-26.10 Koululaisten syyslomaviikko

2.11. Halloween naamiaiset

"Lehdet lentää, lehdet lentää. Nyt syksy jo on"

Mukavaa syksyä kaikille!

 
Pienten Aurinkoisten syyskuu
02.10.2012 10:59

Pienten Aurinkoisten syyskuu 2012

Syyskuu olikin touhua täynnä. Metsämörri-viikko koitti ja touhusimme kaikkea luontoon liittyvää. Retkeilimme vanhempien kanssa, askartelimme metsän materiaaleista ja viikko huipentui Metsämörrin synttärijuhlaan! Mörrikin ilmestyi juhlaan ja kiitti lapsia metsän hoidosta. Hui että lapsia jännitti!

Mörriviikon jälkeen koitti Vauhtivarvas-viikko jolloin keskityimme liikkumiseen. Jumppasimme sisällä ja ulkona sekä järjestimme syysolympialaiset! Vauhtivarvas kutsui myös vanhemmat pihaseikkailuun lasten kanssa. Voi että meillä oli mukavaa!

Syyskuu oli hyvin lämpöinen, joten ulkoilimme paljon. Kävimme joka viikko Metsämörriretkellä ja retkestä tulikin tosi tärkeä juttu lapsille. Askartelimme myös pihlajanmarjoista taideteoksen sekä teimme ruskataulut koristamaan ikkunaa. Siinäpä siisti syyskuu!

 
Tähtelän Metsämörrin juhlaviikko 17.-21.9.2012
17.09.2012 10:54

"Hoi koli-kok!"

 

Metsämörri on ystävällinen ja kiltti satuhahmo, joka ohjaa lapsia oppimaan luonnossa leikkien, satujen ja muun mukavan toiminnan oheessa. Nyt Metsämörri juhlii 20-vuotissyntymäpäiviä, jota täällä Tähtelässäkin juhlitaan monin eri tavoin.

 

MAANANTAINA: retki Aurinkoisten mörrimetsään. Mukaan oli kutsuttu myös vanhemmat ja iloksemme totesimme muutaman isän ja äidin päässeen mukaan. KIITOS mukana olleille!

 

TIISTAI: aistirata, haistelemme ja maistelemme, kosketamme ja katsomme erilaisia luonnonkasveja.

 

KESKIVIIKKO: kädentaitojen päivä, askartelemme syystaulut ikkunaan.

 

TORSTAI: laulujen ja satujen päivä, lapsille omat luontonimet. Eskarit leipovat marjapiirakkaa.

 

PERJANTAI: Metsämörrin syntymäpäiväjuhlat.

 

Mukavia hetkiä Metsämörrin juhlaviikkoon!

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>