Meillä tapahtuu
Kesäajan päivystys
04.06.2014 11:59

 

Kiitämme kaikkia vanhempia menneestä toimintakaudesta, ja toivotamme oikein hyvää kesää!


Kesäkuussa olemme normaalisti auki, ja heinäkuussa päivystää päiväkoti Neptunus (Niemenrannassa). Päiväkodin osoite on Uittokuja 13, 90460 Oulunsalo. Puhelinnumero 044-2127128


Elokuussa palaamme taas normaaliin arkeen Tähtelässä.


 

 

 
Palautekyselyjen koontia 2014
17.04.2014 12:20

1. Mikä on tyytyväisyytesi lapsesi hoitoon päiväkoti Tähtelässä?

Suurin osa vastaajista oli erittäin tyytyväisiä hoitoon. Lisäksi hoitajia pidettiin ihanina, ymmärtäväisinä, empaattisina ja välittävinä.

 

2. Miten sujuu saapuminen päiväkotiin?

Vastaajien mielestä saapuminen sujuu erittäin hyvin tai vaihtelevasti riippuen millä tuulella lapsi on. Asiakkaat olivat tyytyväisiä henkilökunnan hyvään vastaanottoon, sylittelyyn, huomion kiinnittämiseen kivoihin touhuihin ja siihen että lapset lähtevät hoitoon mielellään.

 

3. Miten sujuu lähtö päiväkodista?

Vastaajien mielestä lähtö sujuu myös erittäin hyvin tai vaihtelevasti riippuen millä tuulella lapsi on. Asiakkaat pitivät tärkeänä kun kerrotaan lapsen päivästä ne tärkeimmät seikat, ja oltiin tyytyväisiä keskisestä tiedonvälityksestä. Muutaman mielestä lapset viihtyvät hoidossa niin hyvin etteivät malta lähteä kotiin.

 

4. Miten sujuu yhteistyö kodin ja päiväkodin välillä?

Yhteistyö sujuu suurimman osan mielestä erittäin hyvin. Asiakkat kokivat että palautetta saa hyvin, niin positiivista kuin negatiivista, sekä kerromme hyvin etukäteen tulevista tapahtumista.

 

5. Miten otamme vanhempien toiveet huomioon?

Vastaajien mielestä toiveet otetaan huomioon erittäin hyvin.  Asiakkaiden mielestä toiveita on kuunneltu ja noudatettu, sekä heille on jäänyt tunne jotta lapset ovat tärkeitä ja yksilöitä.

 

6. Tyytyväisyytenne hoidonlaatuun?

Suurin osa vastaajista oli erittäin tyytyväisiä hoidonlaatuun. Asiakkaiden palautteesta kävi ilmi, jotta ulkoilua on kiitettävästi, ja päiväkodista on tullut uusia virikkeitä kotiiin asti.

 

7. Kokemuksenne henkilökunnan ammattitaidosta?

Henkilökunnan ammattitaitoon oltiin erittäin tyytytväisiä. Asiakkaiden mielestä työntekijät ovat asiallisia, ammattitaitoisia ja iloisia. Rajoja ja rakkautta(huolenpitoa) on sopivassa suhteessa.

 

Lisäksi saimme positiivista palautetta ihanista hoitajista ja ilmapiiristä, joustavuudesta sekä aktiivisesta askartelusta ja talviurheilusta. Toiveena oli kauniilla säällä enemmän ulkoilua. Pyrimme myös toteuttamaan asiakkailta saatuja uusia ehdotuksia retkipaikoista, ja aktiviteeteista.

 

Kiitos vielä palautekyselyihin vastanneille! Palautteenne on meille tärkeää, jotta voimme niiden avulla kehittää toimintaamme. -Tähtelä

 

 

 

 

 
Avoimet ovet
08.04.2014 10:51

AVOIMET OVET SIRIUSPÄIVÄKODEISSA TORSTAINA 10.4.2014 KLO 15-17 TERVETULOA!

 

Tule tutustumaan toimintaamme liikunnallisen pihaseikkailun merkeissä. Mahdollisuus tutustua myös sisätiloihin ja saada lisätietoa päiväkotien toiminnasta. :)

Päiväkoti tähtelä

 
Tervehdys
10.02.2014 12:07

Talvinen tervehdys täältä Tähtelästä.

 

Joulu mennä hurahti, ja uusi vuosi on lähtenyt käyntiin muvasti! Saimme tammikuussa uusia työntekijöitä kun Mia ja Heli lähtivät uusiin haasteisiin. Aurinkoisille tuli Sanna Tikka ja Tähtösille Kati Paakki, sekä uusi päiväkotiapulainen Sirja Hankonen. Pakkanen on paukkunut kovasti tammikuussa joten olemme viettäneet aikaa sisällä tehden uuden vuoden raketteja, pakkasaurinkoja, lumiukkoja ja niihin liittyviä satuja, sekä ulos pakkastauluja sekoitellen vesiväreistä kauniita värejä! :) Eskarit ja pikkueskarit ovat aloittaneet viime viikolla luistelun ja kaikkien Tähtösten on mahdollisuus luistella ke 12.2! Ensi viikolla koko talo pääsee hiihtämään, joten sukset saa halutessaan tuoda päiväkodille seuraavan kahden viikon ajan! :)

Mukavaa kevään odotusta: Tähtelän tädit

 
Talvi on tulollaan
28.10.2013 09:20

Syksymme on kulunut mukavasti askarrellen syksyisiä kädentöitä. Olemme viettäneet Metsämörri- ja Vauhtivarvasviikkoa, johon vanhemmatkin saivat osallistua iltapäiväkahvien merkeissä. Olemme myös retkeilleet yhdessä läheisessä Mörrimetsässä, jossa lapset ovat saaneet nauttia syksyisestä luonnosta ja syödä eväitä. Eskarit ovat viettäneet uintiviikkoa Raksilan uimahallissa. Kyllähän meillä oli innokkaita uimareita! :) Syyslomaviikolla vietimme rauhallisempia leikkipäiviä, kun osa lapsista oli syyslomalla. Nyt marraskuun alusta aloitamme askartelemaan iseille supi-supi-juttuja :) Otamme käyttöön pienryhmätoiminnan päiväkodissamme marraskuusta alkaen.

Talvi lähestyy, joten muistakaapa tarkistaa hoitoreppujen sisältö. Mukana olisi hyvä olla lämmintä vaatetta (välikerrasto), villasukkia, varavaatetteita, kuravaatteet sekä kumpparit.

- Torstai 5.12 itsenäisyyspäiväjuhla, lapset saavat halutessaan pukeutua juhlavasti

- Itsenäisyyspäivänä 6.12 päiväkotimme on kiinni

- 11.12 joulukirkko, lähtö päiväkodilta klo 8.45.

- 12.12 joulujuhla klo 18.00 alkaen

 

Talvisin terveisin, Tähtelän tädit

 

 

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>